## MIDCOAST COMMUNITY COUNCIL May Meeting Agenda ñ May 9, 2007 7:30

\_\_\_\_\_

Seton Medical Center Coastside, Marine Boulevard & Etheldore, Moss Beach (Take Highway 1 to Marine Boulevard and follow hospital signs uphill) ATTENDEES MUST PARK IN UPPER PARKING LOTS PER HOSPITAL POLICY.

- 1. Call to order. Determination of quorum 7:30
- 2. Pledge of Allegiance ñ Introduction ñ Review of Agenda

## 3. Public Comment

The public is invited to speak on any topic not on the original agenda. Speakers are asked to keep their comments brief, generally under three minutes.

- 4. Consent Agenda
- 5. Regular Agenda: The Council may vote to take action on any of the following items.
- 5a. Planning and Zoning -- Do we need to form a new Planning and Zoning Committee? Do we need an expert to help review new construction applications?

Desired Outcome: Create committee or get some type of expertise.

Sponsor: Gael Erickson, Kathryn Slater-Carter

Estimated Start Time: 07:45pm

Duration: 30 minutes

5b. Status of project at 1050 Acacia St. Montara. Should MCC make any comments?

For more info on this project see http://1050acacia.info/select/

Sponsor: Gael Erickson, Kathryn Slater-Carter

Estimated Start Time: 08:15pm

Duration: 15 minutes

5c. Parks and Recreation Committee Report on status and meeting dates

Desired Outcome: n/a Sponsor: Gael Erickson

Estimated Start Time: 08:30 pm

Duration: 15 minutes

## 5d. MCC bylaws. Copies are available at:http://mcc.sanmateo.org/Bylaws.html

Desired outcome: Determine if a review is needed by committee.

Sponsor: Howard Lieberman, Gael Erickson

Estimated Start Time: 8:45

Duration: 15 minutes

5e. Recruiting new MCC member --- status Desired Outcome: Review application forms.

Sponsor: Gael Erickson Estimated Start Time: 9:00

Duration: 30 minutes

5f. Status of MCC website.

Desired Outcome: Update from Leonard.

Sponsor: Gael Erickson Estimated Start Time: 9:30

Duration: 10 minutes

5g. Stormwater Management Committee (Note the county won't be starting

anything

until after May 12.)

Desired Outcome: Status report

Sponsor: Gael Erickson Estimated Start time: 9:40

Duration: 10 minutes