MIDCOAST COMMUNITY COUNCIL July Meeting Agenda July 11, 2007 7:30 p.m.

Seton Medical Center Coastside, Marine Boulevard & Etheldore, Moss Beach \ ATTENDEES MUST PARK IN UPPER PARKING LOTS PER HOSPITAL POLICY 1. Call to order. Determination of quorum 7:30 2. Pledge of Allegiance ñ Introduction ñ Review of Agenda 3. Public Comment The public is invited to speak on any topic not on the original agenda. Speakers are asked to keep their comments brief, generally under three minutes. 4. Regular Agenda: The Council may vote to take action on any of the following: 4a. Planning and Zoning ñ News on tree permit revision Desired Outcome: n/a Sponsor: Andrew Berthelson Estimated Start Time: 7:45pm Duration: 15 minutes 4b. Planning and Zoning Desired Outcome: review period extended 1 month Sponsor: John Weston Estimated Start Time: 8:00 pm Duration: 15 minutes 4c. Update on replacements for Sara Bassler and Howard Lieberman Desired Outcome: n/a Sponsor: Gael Erickson and Andrew Berthelson Estimated Start Time: 08:15 pm Duration: 15 minute 4d. Report on Storm Management Committee Desired Outcome: n/a Sponsor: Kathryn Slater-Carter Estimated Start Time: 8:30 pm Duration: 15 minute 4e. Report on Ocean Blvd community meeting with Public Works

Desired Outcome: n/a

Sponsor: Gael Erickson Estimated Start Time: 8;45 pm Duration: 15 minute

4f. Report on Parks Implementation Plan
Desired Outcome: n/a
Sponsor: Gael Erickson
Estimated Start Time: 9:00 pm
Duration: 15 minute

4g Report on "Smart Growth Workshop" Desired Outcome: n/a Sponsor: Gael Erickson Estimated Start Time: 9:15 pm Duration: 10 minute